Про компанію

Компанія «ОПТІМ» заснована в 1995 році в Україні.  Перебуваючи у витоків розвитку кліматичного бізнесу, вона і зараз зберігає лідируючі позиції в цьому сегменті ринку. На сьогоднішній день зусиллями нашої компанії створюється клімат більш ніж на 7000 об'єктах різного призначення.
Метою «ОПТІМ» було і залишається підвищення якості життя Замовників. При реалізації проектів ми застосовуємо сучасні інженерні розробки в поєднанні з оптимальними технологічними рішеннями.
«ОПТІМ» пропонує Замовнику обладнання в поєднанні з повним комплексом послуг: від розробки проектної документації, підбору обладнання та його монтажу, до пусконалагоджувальних робіт, а також гарантійного і пост гарантійного супроводу.
Наявність власної мережі складів в Україні, країнах Близького Зарубіжжя і в Європі дозволяє оперативно забезпечувати будь-який запит кліматичної техніки - від побутових кондиціонерів до високотехнологічних промислових установок і теплотехнічного обладнання.
Для своїх стратегічних Партнерів група компаній «ОПТІМ» пропонує вигідні і гнучкі умови співпраці.

Ми регулярно проводимо технічні семінари, видаємо технічну літературу по різним категоріям обладнання, надаємо новітнє програмне забезпечення для підбору різних категорій обладнання.
Ми пропонуємо кращі світові технології і устаткування торгових марок Panasonic, Neoclima, Carrier, Toshiba, LG,  Leberg, RODA, Calgoni, Unical, Wesper, Hitachi, Thermokey, VEAB.

Основні принципи роботи компанії - надійність і якість на всіх етапах діяльності.